"Bacalah dengan nama TuhanMu yang menjadikan sekalian makhluk. Tuhan yang menjadikan manusia dari segumpal darah. Bacalah dengan nama Tuhan-Mu yang maha pemurah. Tuhan yang mengajar manusia menulis dengan kalam. Tuhan yang mengajar manusia apa yang manusia tidak mengetahuinya..."
( Surah al-Alaq, ayat 1-5 )

Tuesday, April 7, 2009

Wedding Anniversary My Parent..........Hafiz sayangkan MAMA & ABAH sepenuh hati Hafiz...........

Tanpa
MAMA & ABAH, Hafiz tidak akan dapat melihat dunia yang begitu indah ini....... MAMA, Hafiz minta maaf jika hafiz pernah melukakan hati & perasaan MAMA... ABAH, Hafiz minta maaf yer jika Hafiz pernah melawan atau mengingkari arahan ABAH. Hafiz berjanji tak akan melwan atau menyakiti hati & perasaan MAMA & ABAH lagi.. InsyaAllah, Hafiz berjanji MAMA!! Hafiz berjanji ABAH..!!

Terima kasih banyak-banyak MAMA & ABAH kerana telah membesarkan Hafiz dengan Kasih Sayang & hidup yang mewah.. Hafiz rasa bangga sangat kerana memiiki keluarga macam kita.. You all are the Great & Wonderful Parent!!

I LOVE YOU ALL SO MUCH.......... Tak tahu Hafiz nak gambarkan macam mana perasaan Hafiz kerana mempunyai keluarga macam kita, kerana MAMA & ABAH telah mendidik kami semua dengan sebaik yang mungkin sehingga sekarang kami telah menjadi seorang anak yang berguna.

MAMA!! ABAH!!

Hafiz
ucapkan
Selamat Ulangtahun Perkahwinan MAMA & ABAH
yang ke 26 Tahun
.....

Hafiz
doakan MAMA & ABAH di panjangkan umur & di murahi rezeki.........Mmmmmuuuuuaaaaahhhhhhhhhhhh............. sayang sangat kat MAMA & ABAH................

3 comments:

>>fatimah azzah<< said...

salam abg....:)
abah n mama abg mst bangga dpt ank cm abg...
sbb abg seorg ank yg sgt baik...
xprnh lupakn parents....
n dgn apa yg abg wat skrg..
usaha abg dlm Pepias...
hopefully...family abg akn trus brtmbh bahagie....

..::aNA sOFieyah::.. said...

salam..
aduhh..
touching nye..
teringt kat umi n abah kita...
huhu..
apepun jd anak yg soleh tau wahai KFC..
semoga berbahagia selalu bersama mereka..
apepun,family first!!

Anak Cucu ADAM said...

bgus...